Back to All Events

Sommerutstilling på Galleri Svanøe


  • Galleri Svanøe Galleri Svanøe Sogn og Fjordane, 6914 Norge (map)

Galleri Svanøe vil være åpent store deler av sommeren 2018, og du er hjertelig velkommen. Her vil du kunne se oljemalerier og tegninger av Bjarne Svanøe. Fra midten av juni skal Geir Hjetland ha skulpturer på utstilling på Galleri Svanøe.

Tilkomst:
Galleriet ligger på Svanøy (se kart) og du kan reise dit med rutebåt fra Florø. Klikk her for å søke opp rutetider. Ta gjerne kontakt ved spørsmål: 90508773

IMG_20180527_143143.jpg

English:
Svanøe Art Gallery will be open during large parts of the summer 2018, and you are most welcome. Bjarne Svanøe is exhibiting both oil paintings and drawings. From mid-june, Geir Hjetland will have sculptures on exhibition at Gallery Svanøe.

How to get here:
The gallery is located on Svanøy (see map), and you can travel here by ferry from Florø. Follow this link to search the timetables. Make sure "avreise" (from) is Florø and "ankomst" (to) is Svanøy, and that the correct date is selected. Feel free to contact us if you have any inquiries: (+47) 90508773